Monday, March 23, 2009

Koji bolidi!!! ;))

Jes da veze nemam o Formuli1, Ferrariju i sličnim muškim opsesijama, no iskoristih priliku danas da upoznam Šumahera glavom i bradom! Došao čovek u Šel malo sa nama radnicima da proćaska, a ja kulturna i fina aj da ga ispoštujem! I dopade mi se štaviše, zbi pe-šes šala, izljubi se sa par devojaka iz prvih redova, reče kako mora (mora mora!) pojas da se stavlja, posavetova nas mudro da lepo upakujemo prtljag u kola pre svakog putovanja - u slučaju nesreće može kofer pun knjiga očas posla fatalan da postane posred glave kad ti aterira... Tako prosvetljena odem do hola da pogledam izložbu tih nekih poznatih fensi bolida koju je Šumi otvorio jelte, i pravo da vam kažem ostadoh zadivljena! Buk-bukvalno science fiction. Samo sam čekala Betmena da odnekle iskoči, eto tako vam izgledaju ti bolidi! ;)

5 comments:

biljak said...

Gde su bre ti komentari, na sta ovo lici? ;)) Cccc, ajde breeee, aktivirajte se maloooo, imam ja prica n jos da podelim, ali necu namerno dok neki komentar ne padne! :P Barem anonimni! ;)))

Postenom komentatoru nagrada sledi!
Konkurs otvoren do sutra, eeeventualno prekosutra! ;))

Veljko said...

Jao, kako ti je super blog! >_<

Izvini biljak stvarno... redovno citam, al' nekako nemam inspiracije za komentare trenutno. A znas ti kako ja znam da se raspisem... al' eto... visa sila... to u stvari kosmicki zraci deluju, i to u takvoj talasnoj duzini da se coveku jednostavno brise svaka inspiracija za komentare na blogovima... (a, mozda upali? :))

inace, onaj stripic je fenomenalan :) A znam za taj sajt jos od ranije... on je postao bas popularan pa sam nalazio raznorazne reference sto na njega, sto sa njega :) A sa bloga staviti link na onaj stripic - dobija se mnogo dublje znacenje stripa :)

Sumaher? Pa lepo lepo :) jel' si ti bila ta u tim prvim redovima mozda? :D inace, znam jos nekog ko je takodje upoznao Sumija (dobio stipendiju cak stavise :)), i isti utisci kako je covek super... sto izgleda znaci da je stvarno super cim ga svi hvale :)

Prolece? Pa bogme ovde u BG-u prolece nikako da nas stigne... eto danas ugrejalo sunce, al vetar ubiii... ova zima se bre bas oduzi... cini mi se da traje brat-bratu pa bar 100 godina :). Inace, ove su slicice sa visibabama i ono-ljubicasto-cvece-kako-god-se-zvalo gen-genijalne :) Prave pravcate umetnicke!


E, sad vec moram da idem - valja nesto developovoati :)

A ti javljaj kako ti je tamo na poslu, da li te maze-paze i zovu djole? :)

biljak said...

Veljkasineeeeee, druuuuzeee moooj :D

Kakav predivan dugacki iznudjeni komentar! :) ;)) Sada si se apsolutno izvadio za neredovno komentarisanje, kupio sebi pravo za ignoranciju bloga narednih mesec dana i pride obezbedio sebi jednu drvenu lalu (sa pravom da utices na izbor boje ;)) + paket stroopwafel-a (najukusniji keks na svetu: http://en.wikipedia.org/wiki/Syrup_waffle) u kutiji sa Delftware sarama (http://en.wikipedia.org/wiki/Delftware)!

Eto! Pa nek se sad pojedu svi oni koji ne komentarisu! ;))

Pozz, cmok cmok :)

kaitovic said...

evo i ja da dam cement...

"sumaker, sumaker, mikele sumaker, skuderia ferari nuuumero unoooo aaaaaaa..."
italijanski komentator sa RAI 1, dok je schumacher zario i palio u F1!!!

Super ti blog... samo tako nastavi

pozdrav
"cika" Milan K.

biljak said...

"Cika" Milane,

Hvala lepo! :)
Biraj poklon sam: moze vertenjacica, moze sir, moze lala... veceras sam nesto siroke ruke, pa za rodbinu koja komentarise spemna i 500g sira u ogranicenom prtljagu dovuci! ;)

Veeliki pozdrav :)