Sunday, April 27, 2008

Došlo vreme za Vaskrs na naš način :)

Proslavismo danas Vaskrs u krugu naše internacionalne IMMIT porodice! :)

Bilo mnogo slatko, zajedno smo farbali jajca u petak (javna zahvalnica mojoj preeeslaaaatkoj porodičici na bojama i sličicama pristiglim u pismojcetu :))) a potom ih i tradicionalno pokrcali danas. 40 belih finskih jaja beše žrtvovano ovom prilikom! :) Drugari nisu mogla čudu da se načude da postoji tako čudna tradicija, gde prvo uložiš trud i napraviš lepa šarena jaja, dva dana im se diviš a onda ih stucaš i pojedeš. Varvarski se to njima učini, pa neki čak odbiše da se uopšte tucaju sa svojim inicijalnim jajetom, oće ljudi da čuvaju hehe. Na žalost, nismo spemili neku klopicu da propratimo praznik kako treba, jer sutra imamo neku grdobu od ispita - stoga i ovaj post mora da se skrati, elem uživajte u našoj uskršnjoj pričici u slikama! :)

5 comments:

Miroljub Radovanovic said...

Svaka vam cast, obema, na pozrtvovanju i trudu da se obelezi praznik. Ja se zanosio mislju da skuvam jaja i ofarbam crvenim markerom, jerbo nisam nasao farbu, al na kraju odustao. Sta ces :).

Anonymous said...

I will not acquiesce in on it. I regard as polite post. Expressly the title-deed attracted me to review the intact story.

Anonymous said...

Genial brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

Anonymous said...

Easily I assent to but I dream the post should secure more info then it has.

Anonymous said...

Brim over I agree but I think the collection should have more info then it has.