Friday, December 14, 2007

Mon dernier jour en France


Iliti moj poslednji dan u Francuskoj. Šmrc šmrc.
No, prva četvrtina studija gotova! Weee! :)) Proslavljena prigodno u restorančetu, bilo mnogo slatko. Evo i slika razreda, da vidite kako smo se upicanili za ovu malenu maturu - ja sam malo omanula, ne poneh balsku aljinu iz Srbije, god damn!

4 comments:

Anonymous said...

e biljo vala osramoti se ti! ajde sto se apolinario upicanio - njemu portugal nije daleko, al ako je jevin sa trinidada mogao da ponese odelo sa sve kravatom, pa cak i francis sako iz zimbabvea - e onda si vala i ti mogla balsku aljinu da uguras u neki cosak kofera!
cccc ....
al slatki ste, nema covek sta da zameri :)(pri tom ne mislim na meri iz indije)

Veljko said...

E, pa svaka vam cast! Zavrsi se i tih tricavih 5-6 meseci ucenja, mukotrpnog rada i strebanja do kasno u noc... steta sto niste imali malo vise vremena da obidjete Francusku :P
Stvarno ste se bas leeepo naodmarali bogme... sad kad covek uzme i prelista ovaj blog, pomislice da nista drugo niste ni radili, sto mi znamo da je daleeeko od istine, zar ne ;)

A da ste lepi - stvarno jeste ;) k'o slika! :)

jeca said...

ki upisani :)

biljak said...

Kad nas tako lepo nahvaliste, evo sad cu da dodam krznenu neku aljinku da u Finskoj na svečane zgode nosim, da ne brukam više prestonicu zlatiborske mode i časno ime Kaitovića! ;)))